Er is meer......Ayurveda interview

Ayurveda interview, het is 1 april, nee geen grap, bij Meerradio in het programma "Er is meer...." dat gaat over allerhande onderwerpen die te maken hebben met spiritualiteit. Vandaag wordt ik, Monique van den Broek geinterviewed, live, door Brenda Vader die al ruim 3 jaar dit programma presenteert op de radio.
Het is een 2 uur durend programma opgebouwd uit verschillende blokken met interview, vandaag over ayurveda, muziek, beurs-interview, vragen van luisteraars en boekentips. Brenda opende met een stukje over ayurveda zoals dat staat beschreven op wiki en vroeg aan mij of dit allemaal klopte. Het interview verliep heel soepel en snel, Brenda heeft een hele prettige natuurlijk en vlotte manier van het gesprek leiden en begeleiden, het was alweer voorbij voordat ik er erg in had.
Kunnen ayurveda en yoga zonder elkaar, nee, ze zijn als broer en zus. Voeding en leefstijl zijn belangrijke ingredienten van de ayurveda. Hoe weet je nu welk type je bent? Ga eens naar een ayurvedic practitioner voor een consult. Kun je ook migraine behandelen als het niet met stress te maken heeft? Ja dat kan met ayurveda, we gaan kijken naar de oorzaak.
En zo waren er nog vele vragen.
Je kunt mijn interview over ayurveda beluisteren via de website www.meerradio.nl bij uitzending gemist, 1 april om 19.00 uur.
Namaste