Cursussen ayurvedische massage

In juni (5, 6 26 en 27) gaat er weer een basiscursus ayurvedische massage van start in mijn praktijk in Amsterdam West. Je kunt je nog inschrijven.
Tevens is het de bedoeling om een cursus vitaliserende ayurvedische rugmassage (kundalini massage) te geven op 12 juni. Ook hiervoor kun je je opgeven.

In april en mei heb ik voor de eindexamen klassen van een massage opleidingsinstituut de workshops ayurveda en ayurvedische massage verzorgt. Het waren intensieve dagen verspreid over 2 locaties. De timing was niet ideaal tijdens de examenperiode, maar de meeste cursisten waren toch wel heel erg enthousiast over de ayurvedische massage techniek die ze geleerd kregen.

Als alles rond komt ga ik ook na de zomer voor een ander massage opleidingsinstituut de basis cursus ayurvedische massage verzorgen.

Dus veel heel veel ayurveda massage cursussen dit jaar. En dat is goed, hoe meer mensen de ayurveda massage leren kennen, hoe beter. De weldaad van een ayurveda massage is een geschenk voor lichaam en geest.

Kijk ook op www.ayurvedapraktijk.nl voor data.