Ayurvedische Massage Cursus in September van start

Sinds enkele weken ben ik bezig met een collega ayurvedic practitioner om een opleiding ayurvedische massage op te zetten. De bedoeling is om 2 cursussen te starten en deze eventueel ook aaneen te rijgen tot een volledige opleiding ayurvedische massage.
Een eerste basiscursus is om kennis te maken met de ayurvedische massage, de massage technieken en het belang van het gebruik van kruidenolie. Deze cursus zal 4 hele dagen in beslag nemen en is geschikt als bijscholing voor therapeuten en voor mensen die thuis willen masseren.
De vervolgcursus gaat dieper in op het begrip en de techniek van Prana - energiebeheersing en zal minimaal 5 dagen duren. Het is heel leuk om te ervaren hoe dit project zich ontwikkelt van idee tot een uitgebreide syllabus. De bedoeling is om half september te starten met de eerste basiscursus. Voor die tijd moet er nog wel heel wat gedaan worden, zoals veel reclame maken, aanbieden ter accreditatie door beroepsverenigingen voor (alternatieve) therapeuten, maar de locatie hebben we al (Lelystad), massagetafels zijn er genoeg, de syllabus is gereed. Wij hebben er heel veel zin om te starten.